BILFÄRG OCH BILVÅRD

Österängens Färg har varit återförsäljare av bilfärg sedan 1971 och vi har genom åren blivit kända som en pålitlig och erfaren leverantör av högkvalitativa produkter. Vi har ett brett utbud av färger för alla typer av bilar, från klassiska till moderna modeller, och vi garanterar att du hittar den perfekta färgen för din bil.

50 ÅRS ERFARENHET AV BILFÄRG

Med över 50 års erfarenhet i branschen har Österängens Färg etablerat sig som en pålitlig leverantör av högkvalitativ färg för proffs.

På Österängens Färg förstår vi vikten av att uppnå en felfri finish och det är därför vi erbjuder oöverträffad teknisk support och utbildning till våra kunder. Vårt team av experter är alltid redo att hjälpa till med alla frågor eller funderingar du kan ha om våra produkter, för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat varje gång.

STANDOX LEDANDE LEVERANTÖR AV BILFÄRG

Vår leverantör av bilfärg är Standox som är ett globalt lackeringsvarumärke från Axalta som är ledande partner till fordonsindustrin. Med Standox får vi marknadens bästa kulörmatchning.

Vårt engagemang för hållbarhet innebär att vi använder miljövänliga material när det är möjligt, och vi utforskar ständigt nya sätt att minska vår miljöpåverkan.

BILFÄRG OCH BILVÅRD ONLINE

Bli inspirerad av fantastiska produkter och erbjudanden. Klicka här så kommer du till vår e-handels shop dodds.se, bilfärg och bilvårdsprodukter för den privata kunden.

Vill du hellre shoppa i vår inspirerande butik är du välkommen till Österängsvägen 14, Jönköping.