KAMPANJER

Bli inspirerad av fantastiska erbjudanden.
Här hittar du de senaste kampanjerna på allt inom färg, tillbehör och bilvård.

Sommarkampanj hos Österängens Färg! 

10 juni – 31 aug

Få upp till 30% rabatt på utvald utomhusfärg och gör ditt hem sommarfint! Passa på att fräscha upp fasaden, staketet eller trädgårdsmöblerna med högkvalitativ färg till fantastiska priser. Besök oss idag och ta del av vårt breda sortiment och expertråd för bästa resultat. Erbjudandet gäller under hela sommaren – välkommen in!

Gäller endast mellan 10 juni-31 aug 2024. Går ej att kombinera med andra erbjudanden eller avtal. Gäller vid ordinarie pris så långt lagret räcker.

 

 

 

SOMMARKAMPANJ PÅ UTOMHUSFÄRG

Upp till -30% rabatt på utomhusfärg till sommarens projekt. Exempel på erbjudande.

DEMIDEKK INFINITY 10L

Kampanjpris: 3.195:-

Ord. pris: 4.599:-/4.879:-

DEMIDEKK CLEANTECH 10L

Kampanjpris: 2.695:-

Ord.pris: 3.699:-

COLOREX TITAN 10L

Kampanjpris: 1.695:-

Ord.pris: 2.670:-

Du hittar alla våra erbjudanden i vår inspirerande butik. Välkommen in och träffa våra experter.

DEMIDEKKARE MÅLAR GÄRNA. MEN INTE SÅ OFTA.

DEMIDEKK Infinity är testad i Florida där färgen blir utsatt för starkt solljus, för att testa kulör- och glanshållbarhet i en extrem miljö. Ett års exponering i Florida motsvarar ungefär fyra år på en fasad i Sverige. Även i Jotuns laboratorium utsätts färgen för exempelvis xenonljus, som liknar solljus. Allt för att vara säker på att kulören inte ändrar färg eller bryts ner av solljuset och att färgen inte mattas av i förtid.

En färg som håller glans och kulör är helt enkelt en färg som håller ditt hus vackert länge.

Jotun lägger stora resurser på att utveckla färg som ska tåla det tuffa skandinaviska klimatet. Testmetoderna bygger på över 90 års erfarenhet av ytbehandling av trähus i Skandinavien.

 

NY FÄRGKARTA FÖR TREBITT OLJELASYR

TREBITT Oljelasyr finns i en rad unika transparenta färgnyanser, inspirerade av naturen. Lasyrkulörerna i den nya färgkartan för TREBITT Oljelasyr är speciellt utvecklade för att harmoniera med det skandinaviska landskapet och arkitekturen. Alla kulörerna i färgkartan presenteras tillsammans med matchande färgkombinationer för detaljer, mur och terrass.

BILFÄRG OCH BILVÅRDSKAMPANJER

Bli inspirerad av fantastiska erbjudanden. Klicka här så kommer du till vår e-handels shop för bilfärg och bilvårdsprodukter.
Vill du hellre shoppa i vår inspirerande butik är du välkommen till Österängsvägen 14 i Jönköping.