ÖSTERÄNGENS FÄRG I KORTHET

Välkommen till Österängens Färg – din pålitliga återförsäljare av färg sedan 1971! Med över 50 års erfarenhet av färg och en djupgående kunskap om vårt sortiment kan vi med stolthet säga att vi är experter på färg.

Österängens Färg har etablerat sig som en pålitlig partner för både privatpersoner och företag när det gäller färg. Vi förstår att varje projekt är unikt och kräver individuell expertis. Därför har vi satsat på att ha en skicklig och erfaren personal som kan ge professionella råd och vägledning för att uppfylla dina specifika behov och önskemål.

Utöver att erbjuda ett brett sortiment av färgprodukter och tillbehör, har vi även en färgmatchningstjänst som hjälper dig att hitta exakt den nyans du söker. Våra färgexperter kan blanda färger på plats och säkerställa att du får det perfekta resultatet för ditt projekt.

Vår kundnöjdhet är av yttersta vikt för oss, och vi strävar alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vi erbjuder snabb och effektiv leverans samt en personlig service som gör att du känner dig välkommen och uppskattad som kund.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi är specialister på bilfärg för både proffs och privat bruk

Oavsett om du behöver matcha originalfärgen på din bil eller utföra reparationer och förbättringar, har vi det du behöver. Vårt sortiment av bilfärg erbjuder hög kvalitet, långvarig hållbarhet och en perfekt finish.

Oavsett om du är professionell eller privatperson kan du lita på Österängens Färg för dina färgbehov. Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder högkvalitativa produkter, expertkunskap och enastående service. Vår erfarna personal finns tillgänglig för att ge råd och vägledning för att du ska kunna uppnå de bästa resultaten.

Dekorativ färg för hus och hem

Färg för hus och hem har vi ett brett utbud av färger som hjälper dig att förvandla ditt hem. Våra dekorativa färger finns i olika nyanser, toner och finishar, och kan användas för att ge väggarna, taket eller möblerna en fräsch och personlig touch. Vi erbjuder högkvalitativa färger som ger dig hållbara och vackra resultat.

Industrifärg för att möta kraven i industriella miljöer.

Våra industriella färger är tåliga, korrosionsbeständiga och ger en långvarig skyddande yta. Oavsett om du arbetar inom tillverkning, bygg och konstruktion eller transport, har vi lösningen för dina specifika behov.

Vår expertis och kunskap inom färgområdet gör oss till pålitliga rådgivare. Vi finns här för att svara på dina frågor, ge råd om färgval och appliceringstekniker samt hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen för dina behov. Vi strävar efter att förstå dina specifika krav och erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dig.

VÅRA AFFÄRSOMRÅDEN

Vi är stolta över att kunna erbjuda unika kundvärden genom våra fem olika affärsområden som möter olika behov och krav. Våra affärsområden omfattar:

1.Bilfärg för privat bruk: Vi erbjuder ett brett utbud av bilfärger för privatpersoner som vill ta hand om sin bil och ge den en fräsch och professionell look. Våra bilfärger är av högsta kvalitet och hjälper dig att matcha originalfärgen på din bil eller utföra reparationer och förbättringar med perfektion.

2.Bilfärg för proffs: För professionella inom fordonsindustrin och bilverkstäder erbjuder vi specialiserade bilfärger som är utformade för att möta de höga krav som ställs på professionella bilreparationer och renoveringar. Våra produkter ger hållbara och professionella resultat som imponerar.

3.Dekorativ färg för privat bruk: För privatpersoner som vill skapa en personlig och trivsam atmosfär i sitt hem erbjuder vi ett brett utbud av dekorativ färg. Oavsett om det är för väggar, tak, möbler eller andra ytor, hjälper våra färger till att förvandla ditt hem till en unik och välkomnande plats.

4.Dekorativ färg för proffs: För yrkesverksamma inom inredningsdesign och byggbranschen erbjuder vi professionella dekorativa färger som möjliggör kreativa och imponerande projekt. Våra produkter uppfyller höga standarder när det gäller kvalitet, hållbarhet och estetiskt utseende.

5.Industrifärg för proffs: Vi erbjuder specialiserade industrifärger för professionella inom olika industriella sektorer. Våra industrifärger är utformade för att klara av tuffa miljöer och uppfylla de specifika krav som ställs inom industrin. De ger hög prestanda, skydd och hållbarhet för industriella ytor och konstruktioner.

Oavsett vilket affärsområde som passar dina behov bäst, kan du lita på att våra produkter och tjänster erbjuder högsta kvalitet, pålitlighet och expertis. Vi strävar alltid efter att skapa unika kundvärden och leverera lösningar som överträffar förväntningarna.

Välkommen att utforska våra affärsområden och upptäck hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina färgrelaterade mål.

HÅLLBARHETSARBETE

På Österängens Färg är hållbarhetsarbete en viktig och självklar del av vår verksamhet. Vi strävar efter att värna om mänskliga rättigheter, förbättra arbetsvillkor och minimera vår påverkan på miljön. Detta är principer som vi har engagerat oss i under lång tid.

När det kommer till mänskliga rättigheter är vi fast beslutna att agera i enlighet med internationella standarder och förespråka rättvisa och jämlikhet. Vi arbetar aktivt för att säkerställa att våra produkter och leveranskedja inte är förknippade med någon form av kränkningar av mänskliga rättigheter. Genom att samarbeta med ansvarsfulla leverantörer och partners strävar vi efter att säkerställa en etisk och hållbar affärspraxis.

Vi strävar efter att erbjuda en trygg och hälsosam arbetsmiljö där alla anställda och samarbetspartners behandlas med respekt och lika värde. Vi främjar jämställdhet, mångfald och möjligheter till personlig utveckling för att skapa en positiv arbetsplatskultur.

Miljöansvar är en central del av vårt hållbarhetsarbete. Vi arbetar aktivt för att minimera vår påverkan på miljön genom att erbjuda miljövänliga produkter och främja återvinning och återanvändning av material. Vi strävar efter att minska vårt resurs- och energiförbrukning samt att välja leverantörer som följer hållbara produktionsmetoder.

Vi är stolta över vårt hållbarhetsarbete för miljön. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner för våra kunder och samtidigt göra vår del för att skydda och bevara vår planet för framtida generationer. Tillsammans kan vi göra skillnad för en mer hållbar och miljövänlig framtid.

På Österängens Färg är vi stolta över vårt långvariga engagemang för hållbarhet. Genom att värna om mänskliga rättigheter, arbetsvillkor och miljön tar vi ansvar för vår verksamhet och bidrar till en mer hållbar framtid. Vi strävar alltid efter att vara en pålitlig och hållbar partner för våra kunder och samhället i stort.

INVESTERING I SOLCELLSTEKNIK

På Österängens Färg tar vi vårt ansvar för miljön på stort allvar. Som ett steg mot att minska vår energianvändning och främja hållbarhet har vi installerat solceller på vårt tak.

Genom att utnyttja solens kraft som en ren och förnybar energikälla minskar vi vår beroende av fossila bränslen och minskar vårt koldioxidavtryck. Solcellerna omvandlar solenergi till elektricitet, vilket gör att vi kan producera en del av den energi vi behöver för vår verksamhet på ett miljövänligt sätt.

Genom att investera i solcellsteknik visar vi vårt åtagande för att använda hållbara energikällor och bidra till en grönare framtid. Vi är stolta över att kunna producera vår egen el och minska vår miljöpåverkan.

Våra installerade solceller är bara en del av vårt bredare engagemang för att främja hållbarhet och bidra till en mer hållbar framtid. Vi fortsätter att utforska och implementera nya hållbara tekniker och lösningar för att stärka vårt bidrag till FN:s hållbarhetsmål och förbättra vår miljöprestanda.

På Österängens Färg är vi stolta över att kunna kombinera vår verksamhet med hållbarhetsåtgärder som stöder FN:s 17 globala mål. En stor del av jordens befolkning har inte tillgång till el, samtidigt som efterfrågan på energi globalt väntas öka med 37 procent till år 2040. Genom att installera solceller på vårt tak tar vi aktivt ansvar för att främja hållbar energi för alla och arbeta mot en mer hållbar framtid.

VÅRA MEDARBETARE

På Österängens Färg värderar vi våra medarbetare högt och strävar efter att skapa en inkluderande och respektfull arbetsmiljö. Vi behandlar alla medarbetare lika, oavsett ålder, kön, etnicitet eller religiös uppfattning.

Vi tror på vikten av personlig utveckling och kontinuerligt stödjer vi våra medarbetare i deras professionella tillväxt. Genom att erbjuda utbildningsmöjligheter och mentorskap hjälper vi våra medarbetare att utveckla sin kompetens och nå sina karriärmål. Vi värdesätter också en arbetsmiljö där trygghet, engagemang och glädje är centrala faktorer.

På Österängens Färg har vi skapat en företagskultur som präglas av respekt och trygghet. Vi uppmuntrar till öppen kommunikation, lyssnar på idéer och åsikter från alla medarbetare och värderar deras bidrag. Vi strävar efter att skapa en arbetsplats där alla känner sig välkomna, respekterade och uppmuntrade att vara sin bästa version.

Vi är stolta över våra medarbetare och den gemenskap vi har byggt på Österängens Färg. Genom att främja en inkluderande och positiv arbetsmiljö är vi övertygade om att vi kan uppnå gemensamma framgångar och skapa en trivsam och givande arbetsplats för alla.